Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz
Millet Usko yu şikayete ederek privte Server lara geciyorlar ama burdaki server ında artık usKo daki sorumsuzluklarından farkı kalmadı... 1 haftadır ard arda mailler atılıyor site yöneticilerine ve hiç biri ilgilenmiyorlar... Delosta Kalan bazı char lar hala acılmadı ve istek üzerine Tehdit Geliyor Ban Larım diye... 1 saat sonra acılcak diye vaad ediliyor ki 1 haftadır bekliyoruz char hala acılmadı en ufak sorunları bile halledilenemiyorsa dicek bişey yok siz artık gerisine karar verin Tekrar Rica Ediyorum ''MeToo'' Nick ' inde Charım Delos Ta Kaldı Acarsanız Cidden Bayağı bi sevinicez... Şimdiden Teşekkürler...
MeToo- Mesaj Sayısı : 11
BUNU HERKES OKUSUN
BİZ KİMSEYİ BANLARIZ DIYE TEHTIT ETMEDIK AKSİNE HİLE KULLANIYORSA HİLE YAPMA DİYE 1 KERE UYARDIK DELOSTA Kİ CHARLARI HERGÜN % 45 İNİ KURTARIYORUZ...!
l3uraq- Mesaj Sayısı : 14
%45 Cıkarılıyormuş ama biz göremedik
Gm bey Char Askıda kalalı 1 hafta oluoyor ve sen hergün %45 i kurtarılıyor diyorsun en gec 3. gün acılması lazımdı char Ben anlayamadım ''MeToo'' ya mı bi kastınız var hile acmadık birşey yapmadık Seri Pot Acan Adamları Delostan Kurtarmışsınız Hala Aynı Şekilde Sizler Yokken Cz de Volta atıyo adamlar bizde mi Hile acsaydık ne yapsaydık anlayamadım Bugün yarın acın artık lütfen ''MeToo''
Arkadasım Walla su kadar soluyorum ben sana bu char pazartesıye kadar acıLmassa !
Charı pazartesıye kadar acıLmassa ben ve 12 arkadasım bu serverı bırakıcaz bız beraber oynıcaz dıe qırdık bu servere pazartesıne kadar acıLmassa yoLunuz acıK osun SADECE nıck werıyoruz "Metoo" bu charı acsana yerter su an bızım ıcım .... !
Geri: Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz
--Pekı Bır Soru --
[b][i]Sizi Bu Oyunda ZorLa Tutan Bi Güç Yada Bir Kişi Mi Var İstemezseniz Sizin Yolunuz Acık Olsn Sen Kımseyı Oyunu Bırakıcam Dıe Tehtid Edemezsn !! Adam Olun Bıraz !! Kimi Tehtid EdiorsnZ 12 kişi Gitseniz Ne Olur TelekomDan Haber bi ALınsn Baq Bakıım Nasıl qeri Dönüosnuz Oyuna !!
[b][i]Sizi Bu Oyunda ZorLa Tutan Bi Güç Yada Bir Kişi Mi Var İstemezseniz Sizin Yolunuz Acık Olsn Sen Kımseyı Oyunu Bırakıcam Dıe Tehtid Edemezsn !! Adam Olun Bıraz !! Kimi Tehtid EdiorsnZ 12 kişi Gitseniz Ne Olur TelekomDan Haber bi ALınsn Baq Bakıım Nasıl qeri Dönüosnuz Oyuna !!
FellDiffRenCe- Mesaj Sayısı : 10
puF
ben kımseyı tehdıt falam etmıyorum sadece qorevınızı yapın dıorum telekomdan haber qelse ne olcaq laq kalksa ne olcaq ... !
YA HASTAMISIN NESİN
oLm herqün derken daha perşemde günü baskadık 2*** chracterden sizleri bulmak o kadar kolay deıl gördügümüzü kurtarıyoz o kadar kolay deıL Kurtarmak ısTemeyen de oynamaz OkE..! bız kurtarmaya devam edıcez
Tehdit Yok
Sadece artık sıkıntı geldi bir haftadır bu char acılsın diye cabalıyoruz bizde tabi sitrese giriyoruz haliyle oyunun zevki kursağımızda kaldığı icin bu gerginlik yoksa başka birşeyden değil biz nasıl server kontrol edilir haliyle bilmiyoruz tabi zorlukları neler ama işte sinir sitresten böyle tatsızlıklar olmasın ... Bekliyoruz acılıcak inşallah hayırlısıyla
...
Bide Char acılınca haber dar ederseniz forumdan sevinirim
....
OLDU CANIM OYUNDA YUKARDA SARI YAZIYA YAZARIM SEN CHARININ ADINI SOLE OZELLIKLE SENIDE YAZALIM :d
Charın adı MeToo üstat şaka yapmıyorsun dimi
Admın kardesm bu kadar qerqınleqe karsı charı qun qozuyle qostern yha saolasın .. ! xD
ama su fell mıdır nedır coq sınırımı bozdu aqzını kapat bunun kufurlu bı ton shey yazdı ! bende dayanamadım karsılık werdım !
sağol un char icin cok tşkr ler
burak sus dıom sana aqzımı admın de kapatamaz sende sen bnı sınır edersen bende senın a.q .. Lan Adam Mı Oldn Sen Kıme Emır Verıon Biz Bu Oyunu SizLere Rahat Oynatmak icin elımızden qelenı yapıoz sen qeLmıs Emrı Vakı Yapıon Amq LoL'U Adam Mısın Lan Sıkıosa qeL Sen Kur Oyunu .. Sakın Sen Ne Yaptın Bu Oyun Icın Deme Exe Ve PatcLer BölümünDe Baq Kımsenın Yapamıyacaqı PAylasımLar Var Orda .!
FellDiffRenCe- Mesaj Sayısı : 10
Daam da adam qıbı konus ozaman admınsen admInlıqını bıL !
kufur ederEk bı boq yapamasın amq sızın foruM olcaq buda 1 hafta qectı o yuzden ole soledım ben yoqsa sımcıq bı sorunumuz yoq ! Da fazlada laf yapmayı bıraq bana..
1 sayfadaki 1 sayfası