dReamForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz

4 posters

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz

Mesaj  MeToo Perş. Mart 06, 2008 2:25 pm

Millet Usko yu şikayete ederek privte Server lara geciyorlar ama burdaki server ında artık usKo daki sorumsuzluklarından farkı kalmadı... 1 haftadır ard arda mailler atılıyor site yöneticilerine ve hiç biri ilgilenmiyorlar... Delosta Kalan bazı char lar hala acılmadı ve istek üzerine Tehdit Geliyor Ban Larım diye... 1 saat sonra acılcak diye vaad ediliyor ki 1 haftadır bekliyoruz char hala acılmadı en ufak sorunları bile halledilenemiyorsa dicek bişey yok siz artık gerisine karar verin Tekrar Rica Ediyorum ''MeToo'' Nick ' inde Charım Delos Ta Kaldı Acarsanız Cidden Bayağı bi sevinicez... Şimdiden Teşekkürler... Exclamation Exclamation Exclamation

MeToo

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty BUNU HERKES OKUSUN

Mesaj  Admin Perş. Mart 06, 2008 11:43 pm

BİZ KİMSEYİ BANLARIZ DIYE TEHTIT ETMEDIK AKSİNE HİLE KULLANIYORSA HİLE YAPMA DİYE 1 KERE UYARDIK DELOSTA Kİ CHARLARI HERGÜN % 45 İNİ KURTARIYORUZ...!

Admin
Admin

http://dream.bosnianforum.com

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty zatı shen tehtıd etın demıyorum acık acık ıusım werıyorum D3Sp3r4d0

Mesaj  l3uraq Cuma Mart 07, 2008 12:49 am

Bu kadar !
l3uraq
l3uraq

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty %45 Cıkarılıyormuş ama biz göremedik

Mesaj  MeToo Cuma Mart 07, 2008 1:02 am

Gm bey Char Askıda kalalı 1 hafta oluoyor ve sen hergün %45 i kurtarılıyor diyorsun en gec 3. gün acılması lazımdı char Ben anlayamadım ''MeToo'' ya mı bi kastınız var hile acmadık birşey yapmadık Seri Pot Acan Adamları Delostan Kurtarmışsınız Hala Aynı Şekilde Sizler Yokken Cz de Volta atıyo adamlar bizde mi Hile acsaydık ne yapsaydık anlayamadım Bugün yarın acın artık lütfen ''MeToo''

MeToo

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Arkadasım Walla su kadar soluyorum ben sana bu char pazartesıye kadar acıLmassa !

Mesaj  l3uraq Cuma Mart 07, 2008 1:23 am

Charı pazartesıye kadar acıLmassa ben ve 12 arkadasım bu serverı bırakıcaz bız beraber oynıcaz dıe qırdık bu servere pazartesıne kadar acıLmassa yoLunuz acıK osun SADECE nıck werıyoruz "Metoo" bu charı acsana yerter su an bızım ıcım .... !
l3uraq
l3uraq

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Geri: Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz

Mesaj  FellDiffRenCe Cuma Mart 07, 2008 3:30 am

--Pekı Bır Soru --

[b][i]Sizi Bu Oyunda ZorLa Tutan Bi Güç Yada Bir Kişi Mi Var İstemezseniz Sizin Yolunuz Acık Olsn Sen Kımseyı Oyunu Bırakıcam Dıe Tehtid Edemezsn !! Adam Olun Bıraz !! Kimi Tehtid EdiorsnZ 12 kişi Gitseniz Ne Olur TelekomDan Haber bi ALınsn Baq Bakıım Nasıl qeri Dönüosnuz Oyuna !!

FellDiffRenCe

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty puF

Mesaj  l3uraq Cuma Mart 07, 2008 3:40 am

ben kımseyı tehdıt falam etmıyorum sadece qorevınızı yapın dıorum telekomdan haber qelse ne olcaq laq kalksa ne olcaq ... !
l3uraq
l3uraq

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty YA HASTAMISIN NESİN

Mesaj  Admin Cuma Mart 07, 2008 5:09 am

oLm herqün derken daha perşemde günü baskadık 2*** chracterden sizleri bulmak o kadar kolay deıl gördügümüzü kurtarıyoz o kadar kolay deıL Kurtarmak ısTemeyen de oynamaz OkE..! bız kurtarmaya devam edıcez

Admin
Admin

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Tehdit Yok

Mesaj  MeToo Cuma Mart 07, 2008 11:30 am

Sadece artık sıkıntı geldi bir haftadır bu char acılsın diye cabalıyoruz bizde tabi sitrese giriyoruz haliyle oyunun zevki kursağımızda kaldığı icin bu gerginlik yoksa başka birşeyden değil biz nasıl server kontrol edilir haliyle bilmiyoruz tabi zorlukları neler ama işte sinir sitresten böyle tatsızlıklar olmasın ... Bekliyoruz acılıcak inşallah hayırlısıyla
Rolling Eyes

MeToo

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty ...

Mesaj  MeToo Cuma Mart 07, 2008 11:33 am

Bide Char acılınca haber dar ederseniz forumdan sevinirim Smile

MeToo

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty ....

Mesaj  Admin Cuma Mart 07, 2008 11:39 am

OLDU CANIM OYUNDA YUKARDA SARI YAZIYA YAZARIM SEN CHARININ ADINI SOLE OZELLIKLE SENIDE YAZALIM :d

Admin
Admin

Mesaj  MeToo Cuma Mart 07, 2008 11:56 am

Charın adı MeToo üstat şaka yapmıyorsun dimi Sad

MeToo

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Admın kardesm bu kadar qerqınleqe karsı charı qun qozuyle qostern yha saolasın .. ! xD

Mesaj  l3uraq Cuma Mart 07, 2008 1:06 pm

ama su fell mıdır nedır coq sınırımı bozdu aqzını kapat bunun kufurlu bı ton shey yazdı ! bende dayanamadım karsılık werdım ! Mad Evil or Very Mad
l3uraq
l3uraq

Mesaj  MeToo Cuma Mart 07, 2008 1:12 pm

sağol un char icin cok tşkr ler

MeToo

Mesaj  FellDiffRenCe C.tesi Mart 08, 2008 12:47 am

burak sus dıom sana aqzımı admın de kapatamaz sende sen bnı sınır edersen bende senın a.q .. Lan Adam Mı Oldn Sen Kıme Emır Verıon Biz Bu Oyunu SizLere Rahat Oynatmak icin elımızden qelenı yapıoz sen qeLmıs Emrı Vakı Yapıon Amq LoL'U Adam Mısın Lan Sıkıosa qeL Sen Kur Oyunu .. Sakın Sen Ne Yaptın Bu Oyun Icın Deme Exe Ve PatcLer BölümünDe Baq Kımsenın Yapamıyacaqı PAylasımLar Var Orda .!

FellDiffRenCe

Bu Kadar Sorumsuz Bir Site Olamaz Empty Daam da adam qıbı konus ozaman admınsen admInlıqını bıL !

Mesaj  l3uraq C.tesi Mart 08, 2008 1:49 pm

kufur ederEk bı boq yapamasın amq sızın foruM olcaq buda 1 hafta qectı o yuzden ole soledım ben yoqsa sımcıq bı sorunumuz yoq ! Da fazlada laf yapmayı bıraq bana..
l3uraq
l3uraq