ERMAC dan ss
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: ERMAC dan ss
metoo ne demek istiyon sen bi sie felan noob 1v1 yaparken town ceken benmiydim kendine bakta konuş adam priestle giriyo priest olunce asasa karşı bile town atıyon utan kendinden Noob şimdi noobluğundan küfür felan edersin sen .......
ermac_12- Mesaj Sayısı : 13
ermac vs deme
senle 2 3 kere vs yaptım ya kactın yada kalkanı takıp artıs artıs kesemıon demeye calısıosun ama vs de kalkan olmaz yemeyınce kacmasını bılıon sonrada baskalarına vs den kacıon dıyosun
TaM___TaM- Mesaj Sayısı : 6
Lan bi sie ben kaçtım mı kesemeyince bende kalkan taktım amk ben kaçtımmı soyle 1v1 de town çekip duruyonuz adamlar belli noob noob konuşma bide bana kendini bişey sanma iron belt iron neck yok ondan kesiyon
Im AyLawYu
ErMac sana bı tuyo cnm burda ıb ın ıslemez pw serverlerın hıc bırınde noob sun ıste kabuL et ben 6 kısı arasına qırıyorum olmuyorum senı qoruyorum yha her seferınde kacıyorsun yhada town Noob olduqunuda kabul et bendede yoq ın ıb xD
l3uraq- Mesaj Sayısı : 14
Bilader bu sorun iyice kişisele döndü ayrıca 2 kişi konuşurken 3. ye ............ düşermiş anladın sen ayrıca agızımı bozacan ille ama söyleyecem kimse 1 debuff priest 2 warrior arasına girmez bunu aklına sok ondan sonra konus biz senin kadar aptal değiliz tamam mı anladın sen onu
1 sayfadaki 1 sayfası