Orcların yüzde 80i ya spam açıyor yada np transfer...(onlar kendini biliyor)
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Orcların yüzde 80i ya spam açıyor yada np transfer...(onlar kendini biliyor)
Oyunda geceleri gmlerin girmedikleri vakit çoğu kişi spam yapıyor veya national transfer yapıyor bu adam da bunlardan biri lütfen bi çare bulun ...
Bilinmeyen- Mesaj Sayısı : 6
Geri: Orcların yüzde 80i ya spam açıyor yada np transfer...(onlar kendini biliyor)
OrcqLar Direniş yapıyor HUMAN Spamlara Karşı
HİÇ Bİ ZAMAN AÇMADIM AÇMICAMDA KAL SELAMETLE
|4EverYouÖmüR|- Mesaj Sayısı : 2
Geri: Orcların yüzde 80i ya spam açıyor yada np transfer...(onlar kendini biliyor)
aynı şey banada oluyor bana 10kmden vuruyorlar bunu cem tamtam sen de dahil vuruyorsunuz direk yatıyom bu spam olduğundan değil lagdan lagdan pot basmıyor ve adamlar bana vurmaya devam oyundan cıkıyorum tekrar giriyorum gene aynı şey siz towna giriyorsunuz ve kuleler işlemiyor hayret sonra kaçıyorsunuz
son bi şey daha partinizde spamcı varken siz genede onla np kasıyordunuz oyuna girip laf attığımızdada sanane cevabı direk yapıştırılıyor...
son bi şey daha partinizde spamcı varken siz genede onla np kasıyordunuz oyuna girip laf attığımızdada sanane cevabı direk yapıştırılıyor...
Ama Eskisi Gibi Deyil Spam Lari Cogu AzaLdi.!
Walla ben Hayatimda Spam KuLLanMadim.!
SpamSiz oynasalar sanki OlecekLer Adam Gibi Np Kasamioz SpamCilarin yuzunden.!
Walla ben Hayatimda Spam KuLLanMadim.!
SpamSiz oynasalar sanki OlecekLer Adam Gibi Np Kasamioz SpamCilarin yuzunden.!
Kap1r0- Mesaj Sayısı : 6
Amk spamını NErden İNdiriyorlarR
cngzhn- Mesaj Sayısı : 4
Bilsek Biz açardık lem nereden bilem nerede hangi sitede adamlar buluyo açıyo ama bi giga şeyi felan olsa ne güzel olurdu :D
Ermac_ fotoyu güsel çekememişşsin
winston_light- Mesaj Sayısı : 3
1 sayfadaki 1 sayfası