İşte Toni İşte VicTor
+3
VictoryToni
l3uraq
MeToo
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
rere
Helal olsun sana Toni bide maradonda millete artistlik yaparsın vs e cağırırsın sh ile mi vs yapıyorsun Pis eziq seni
l3uraq- Mesaj Sayısı : 14
YAW KARDEŞ RESME İYİ BAKIN METOONUN DİBİNDEYİM SPAM FLN YOK BENİ BİLEN BİLİR
YAW KARDEŞ RESME İYİ BAKIN METOONUN DİBİNDEYİM SPAM FLN YOK BENİ BİLEN BİLİR
VictoryToni- Mesaj Sayısı : 2
Geri: İşte Toni İşte VicTor
İsim vermek istemem bende victory clanındayım adamda ne spam var ne bişey geçen aynısını thewarrior2 içinde denmişti biz spamcı değiliz spamcı olsakta zaten banlanırız .............
Bilinmeyen- Mesaj Sayısı : 6
yaw kardesim adam foto cekmis gözün körmü orda ne kadar pot pasıldıgını görmüyomusun yoqsa isinize mi gelmiyor.Adamda resmen spam var iste.Göz göre göre bazı seyleri kabullenmiyosunuz ya adamın kafası atıyo sizin yüzünüzden.
Not:Fotografa bidaha bak istersen
Not:Fotografa bidaha bak istersen
Lanet- Mesaj Sayısı : 1
Kesemiyosan neden suç atıyon kardeşim bana lagda 10km uzaklıktan vuruyolar ben resmini çekip koyuyommu böyle şeyleri bırakın . Ayrıca lagdan pot basmıyor adamlar bana hala vuruyorlar sonra aynı anda basdımıda seri pot gibi gözüküyor ...
ermac_12- Mesaj Sayısı : 13
rere
arkadaşım ben Ss i toni ban yesin diye cekmedim Victory Clan'ına ibreti alem olsun herkez ne bok olduğunu görsün diye cekmiştim zaten hadi lag olsa dicem o kadar seri gene pot icemez üst üste 3 saniye lag da bile ard arda 2 kere pot icilio gibi gözüküyo bunda bariz belli ki lag da yoktu saat gecenin 12 si mi 1 mi neydi.
bütün clan a toplamşsnz Sh cileri Bol Bol sizin icin np kasıolar adamlar ban yiince np zaten clanda kalıyor atılmayınca adam clandan cok cakalsınız yaw siz Hell olsun bu yönünüzüde cok tebrik ettim brawo
bütün clan a toplamşsnz Sh cileri Bol Bol sizin icin np kasıolar adamlar ban yiince np zaten clanda kalıyor atılmayınca adam clandan cok cakalsınız yaw siz Hell olsun bu yönünüzüde cok tebrik ettim brawo
MeToo- Mesaj Sayısı : 11
Ben TheWarrioR2
by dasdas12 on Wed Mar 12, 2008 2:51 pmßyler bana spam diyen arklar wAr neden we ne icindir bilemiorum ama bana spam diyenlerde kendine inanmiorlar!! AyriCa orclarida bilioruz ..... ss leri bile WAr anlayan anlar isim weremem ama bana inanan inanir inanmiYan keyfi bilir nymis kulye giriomus bide bana ss yollasin spam diyn bn kanitla is yaparim onun bunun sozu ile diil !!!!!!!!!!!
Dediklerinize bakın yaptıklarınıza kendiniz inanmazsınız bide inkar edersiniz al sana SS
by dasdas12 on Wed Mar 12, 2008 2:51 pmßyler bana spam diyen arklar wAr neden we ne icindir bilemiorum ama bana spam diyenlerde kendine inanmiorlar!! AyriCa orclarida bilioruz ..... ss leri bile WAr anlayan anlar isim weremem ama bana inanan inanir inanmiYan keyfi bilir nymis kulye giriomus bide bana ss yollasin spam diyn bn kanitla is yaparim onun bunun sozu ile diil !!!!!!!!!!!
Dediklerinize bakın yaptıklarınıza kendiniz inanmazsınız bide inkar edersiniz al sana SS
MeToo- Mesaj Sayısı : 11
TheRapZonE
YNİ onları blmmde bn TheWarrior2 ye çok topuk attırdım spam yoktu ama tam keserken uçuweriyo :S
TheRapZonE- Mesaj Sayısı : 2
1 sayfadaki 1 sayfası