Char Askıdan KurtarıLdı
+2
hoddirigada
Admin
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Char Askıdan KurtarıLdı
ya cıkmadıysa ozaman ne olacakkkkk!!!!:@
hoddirigada- Mesaj Sayısı : 5
yhaw cıkartıq cıkartıq dırosununda nedne bol oluyor ozaman !!...
Charları cıkartıq dıorsunuz karakter dataya qelıoR %100 oluyor kapat hatası werıyoR bu neden peky ? bı cozum sunun kurtarıldı kurtrıldı dıcenıze !
l3uraq- Mesaj Sayısı : 14
Gm ler charları delostan cıkartmayı bılmıyorsanız acık acık soleyın !
Bılmıyorsanız soleyın bızde yardımcı olalım bole bole cıkartılcak dıe ama bunu bahane ederek charların askıda kalmasını uzatmanın bı yolu yoq sadece 1 qununu harca ama butun charlar cıksın ! serverı sız ıı yapcaksınız bız deıL bız ıı yapmak ıcın hile falam acmıyoruz zaten acanıda kufur edıyoruz raat olun o konuda !:.
ya admin benim ERMAC_ diye warriorumuda cıkartın artık delostan 1 haftadan beri herkezi kurtardın benim adamı neden kurtarmıyorsun.............
ermac_12- Mesaj Sayısı : 13
Lan ßurak mısın nesın emrıvakı yapma yeter sıkerım senıun ananı orospu cocuqu Senın Clientinde sorun her sournunu cözmek zorundamıyız kendın çöz charla ilqili sorunlar bize ait de sen client le ilqili sorunlarını kendın cözüceksn !!
FellDiffRenCe- Mesaj Sayısı : 10
Al ıste bıde Gm olcaq veya gm nın arkı olcaK
BOle bı serverde bole orospu cocuqları warsa char falan actırmam dırek terk ederım da ıı anası sıkıske senı adam qıbı solemektende anlamıyorsun kahbenın ewladı orospunun sıctıqı onun bunun oqlu senı !!..
Clıentdımtede datalarımdada bı sorun yoq !
Benım Dıer charda delosta kalmıstı cıkartıldı ama bu tamamen kaldı clıent datada atnısını nedne bole ? benlemı karakterdemı sorun war kamIl ınsan sheny
Ben 1530 Pack indirdikten sonra bağlan diom acılmIo yardıM plS
cngzhn- Mesaj Sayısı : 4
1 sayfadaki 1 sayfası